scroll
Laatste nieuws
24 april 2023

Debuut in Oostenrijk

24 april 2023

Debuut in Oostenrijk

Op 21 en 22 april dirigeerde Martijn het Tonkünstler-Orchester Wien in het Casino Baden en in Kasematten te Wiener Neustadt.

Bij dit veelgeprezen debuut in Oostenrijk bracht hij een programma met muziek uit de noordse landen. De concerten openden met de Peer Gynt Suite nr. 1 van Edvard Grieg, gevolgd door het marimbaconcert nr. 1 van de Deense componist Anders Koppel. Joachim Murnig, slagwerker in het Tonkünstler-Orchester, schitterde als solist in dit concerto. Het programma werd afgesloten met de eerste symfonie van Sibelius, een werk waarvoor Martijns interpretatie reeds na uitvoeringen in Bologna en Eindhoven werd geprezen.

Martijn zal naar het Tonkünstler-Orchester Wien terugkeren tijdens het seizoen van 2025/26 voor een concert in de hoofdserie.

16 januari 2023

Debuut in Györ en Palermo

16 januari 2023

Debuut in Györ en Palermo

Na twee succesvolle en veelgeprezen producties in België met Symfonieorkest Vlaanderen en het Antwerp Symphony Orchestra vervolgt Martijn 2023 met twee internationale debuten. Op 23 en 24 januari 2023 leidt hij het Győr Philharmonic Orchestra in de Hongaarse steden Győr en Sopron. Daarna reist hij naar Sicilië om in Palermo het Orchestra Sinfonica Sicliana te dirigeren.

25 december 2022

Debuut bij Antwerp Symphony Orchestra

Martijn dirigeert op 13 en 15 januari het Antwerp Symphony Orchestra in een bijzonder theaterconcert rondom Sibelius’ “The Tempest”. Samen met mezzosopraan Christianne Stotijn en het theatercollectief De Roovers brengt hij dit onbekende meesterwerk van de Finse grootmeester tot leven in de Koningin Elisabethzaal en in CC Hasselt.

Nieuws